Voordelen van inspectiecentrum.nl

Het gemak van één integrale aanpak

Voordeel

Meerdere offertes in één keer opvragen.

Voordeel

Eén contactpersoon voor alle inspecties.

Voordeel

Inspecties zo veel mogelijk gecombineerd uitgevoerd.

Voordeel

Integrale. multidisciplinaire aanpak.

VOORDEEL 1

Snel en eenvoudig meerdere offertes in één aanvraag

Aanvragen van inspecties en inventarisaties was nog nooit zo gemakkelijk. Of het nou gaat om bijv. (brand)veiligheid, elektrotechnische installaties, asbest, trillingen, legionella of RI&E … Wij hebben alle expertises op het vlak van dit soort inspecties en inventarisaties onder één dak. U hoeft dus niet meer bij verschillende partijen aan te kloppen, wij regelen alles voor u.

Vink gewoon de gewenste inspecties aan op het contactformulier op de startpagina en geef even aan om welk gebouw het gaat. Stuur eventueel nog wat aanvullende documenten mee.

VOORDEEL 2

Eén contactpersoon voor alle inspecties

Wij regelen alles via één vaste contactpersoon. Wel zo fijn. Heeft u vragen, dan weet u precies bij wie u moet zijn.

De vaste contactpersoon verzorgt de intake, offerte en contractafhandeling. Hij of zij is het overall aanspreekpunt voor techniek, bouwkunde en het relatiebeheer, en wordt daarbij waar nodig ondersteund door het managementteam. Op kantoor vormt hij of zij met collega’s een projectteam met verschillende expertises.

VOORDEEL 3

Inspecties zo veel mogelijk gecombineerd uitgevoerd

Wij combineren inspecties zo veel mogelijk. Dat kan omdat onze mensen breed zijn opgeleid en expert zijn in diverse disciplines. Zo kunnen wij het aantal bezoeken aan de locatie tot een minimum beperken. Dat scheelt voor u en de gebruikers van het pand tijd en overlast.

VOORDEEL 4

Integrale aanpak

Het unieke van ons bedrijf is dat we als integraal en multidisciplinair adviesbureau alle gevraagde kennis en ervaring in huis hebben. Niet alleen qua functies (denk aan bouwfysicus, algemeen bouwkundige, bestekschrijver, tekenaar, specialist brandveiligheid), maar ook qua specialistische kennis en ervaring. Een integrale aanpak is dus onze grondhouding!

VOORDEEL 5

Snel groeiend

Inspectiecentrum.nl is powered by DVTadvies, dat al jaren een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is. Wij wonnen in 2021 voor de zesde keer op rij de Gazellen Award, de prijs van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook stonden wij al vier keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, en wij hebben vestigingen in Rotterdam en Eindhoven. Ons werkgebied is vrijwel geheel Nederland.

VOORDEEL 6

Plezierige samenwerking

En misschien wel het belangrijkste van alles is het eerste van onze tien vaste uitgangspunten: wij willen dat u het leuk vindt om met ons samen te werken.

Dat is volgens directeur/eigenaar Rik Vos de basis: “Als je bij alles wat je doet dit principe in je achterhoofd hebt, komt de rest vanzelf. Echt waar!” Meer over onze tien uitgangspunten vindt u op onze website dvtadvies.nl

Meer weten?

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan of neem direct contact op.

inspectiecentrum.nl